Corvos | BUMBABlog

Artistas


Corvos

Perfil:
Portuguese group formed by a string quartet and a drummer. They perform instrumental rock music and their first CD was released in 1999.
Discografía:
Título Formato Lanzamiento Rol
Futuro Que Era Brilhante CD 2001
Pares De Sonho: Cordofones CD 2002
Visitam Xutos CD 1999
Futuro Que Era Brilhante Vinyl 2001
The Jinx CD 2007
Medo CD 2010
Post Scriptum CD 2001
Colaboraciones:
Título Formato Lanzamiento Rol
O Monstro Precisa De Amigos CD 1999-00-00 Strings [Guest]
Páginas Web:
http://pt.wikipedia.org/wiki/Corvos_%28banda%29

Comentarios