Ralph Lundsten | BUMBABlog

Artistas


Ralph Lundsten

Perfil:
Swedish composer of electronic music, as well as a film director, artist and author, born on 6 October 1936 in Ersnäs, Norrbotten.
Variaciones de su Nombre:
R. Lundsten
Grupos:
Ralf Lundsten Sextet
Ralph Lundsten And The Andromeda All Stars
Discografía:
Título Formato Lanzamiento Rol
Diskophrenia Remixes Vinyl 1998-03-00
Elektronisk Musik Från 60 Och 70-Talen CD 1999
Lyckolegend & En Midvintersaga CD 1992
Nordic Nature Symphony No 4 & No 5 CD 1987
Ralphinated Symphonies CD 1992
Ölskog Vinyl 1970
Elektronisk Musik Vinyl 1968
Elektronmusikstudion Dokumentation 1 Vinyl 1966
Horrorscope Vinyl 2007-06-01
Nordic Nature Symphony No 4 & No 5 Vinyl 1983
Shangri-La Vinyl 1975
The Dream Master CD 1986
Legend Of Joy & A Midwinter Saga CD 1993
Vinyl 1975
Cosmic Love Vinyl 1976
In Ralph Lundsten's Universe CD 1998
MUMS - Musik Under Millioner Stjärnor. Vinyl 1967
Paradise Symphony CD 1987
Ralphinated Symphonies Cassette 1992
Dance In The Endless Night CD 2008
Skräck Och Skratt, Resor I Okända Världar Vinyl
Paradissymfonin Vinyl 1980
Pop Age / Nordisk Natursymfoni Nr 4 "En Sommarsaga" Vinyl 1983
The Dream Master Vinyl 1986
Nordisk Natursymfoni Nr 5 Trolltagen / Dreamscape Vinyl 1984
Gustav III / Nattmara Vinyl
Strangers In Paradise Vinyl 1984
Flygnivå 450 - Musiken Ur Filmen Vinyl 1980
Music For Relaxation And Meditation CD 1987
Fadervår (Paternoster) Vinyl 1972
Svit För Elektroniskt Dragspel Op.33 / Gunnar Pa Lidarände Op.79 Vinyl 1973
Johannes Och Huldran & Strömkarlen CD 2003
The Single Vinyl 1988
Erik XIV Och Ristningar (Musik För Cramérbaletten) Vinyl 1969
Välkommen Vinyl 1985
The Ages Of Man - Ålderstrappan CD 1990
Nordisk Natursymfoni Nr 1 "Strömkarlen" Vinyl 1973
Tellus / Fågel Blå Vinyl 1969
Dancing In The New Age CD 1987
Summer Saga / Pop Age Vinyl 1983
Feel / It Vinyl 1968
En Midvintersaga - Nordisk Natursymfoni No3 Vinyl 1981
Aspects Of Nature / Fantasia Vinyl 1982
On CBS CD 1988
Horrorscope Vinyl 2007-06-01
In Time And Space CD 1995
Music For Relaxation And Meditation CD 2002
The Joy Of Being CD 1994
The Naked Moon And The Virgin Sun CD 2008-06-03
Nordic Light CD 1993
Skräck Och Skratt, Resor I Okända Världar Vinyl 1973
Cosmic Phantazy CD 2003
Paradissymfonin Vinyl 1980
The Ages Of Man - Ålderstrappan CD 1997
Svit För Elektroniskt Dragspel / Energy For Biological Computer / That Experiment H²S Vinyl 1969
Jazza Å Gympa Vinyl 1974
Atmosphere - Music For Relaxation And Meditation CD 1991
Landscape Of Dreams / Ourfather CD 1996
Gustav III / Nattmara Vinyl
Sviter Ur Strömkarlen / Johannes Och Huldran, Nordisk Natursymfonier Vinyl 1980
Cosmic Phantazy CD 1987
Morning Of Creation / Time Storm Vinyl 1981
Tjusartango / Drömska Dagar Vinyl 1985
Out In The World Vinyl 1984
Nordisk Natursymfoni Nr 1 "Strömkarlen" Vinyl 1973
Nordic Nature Symphony No 3 "A Midwinter Saga" CD 1987
The Gate Of Time CD 1988
River Of Time CD 2013-12-07
Surfing On A Dream Vinyl 1986
Fyra Kompositioner Vinyl 1964
Classic Pearls CD 1988
Romance In The New Age CD 1987
Electronic Music By Ralph Lundsten / Leo Nilsson CD 1990
Electronic Music By Ralph Lundsten CD 1988
Tellus / Fågel Blå Vinyl 1980
Festlust - För Fest Och Glädje CD 2003
The Joy Of Being CD 1994
Summer Saga / Pop Age (A Sweet Suite) Cassette 1984
Johannes Och Huldran & Strömkarlen CD 1997
Nordic Nature Symphony No 1 "The Water Sprite" CD 1988
On CBS CD 1989
Skräck Och Skratt, Resor I Okända Världar Vinyl
Erik XIV Och Ristningar (Musik För Cramérbaletten) Vinyl
Fadervår (Paternoster) Vinyl
Fadervår (Paternoster) Vinyl
Gustav III / Nattmara Vinyl 1971
Rock Carvings/Erik XIV/Winter Music/Cosmic Love/Gunnar Of Lidarande CD 1988
Colaboraciones:
Título Formato Lanzamiento Rol
Andromedian Nights / Luna Lolita / Discophrenia Vinyl 1978 Written-By
Discophrenia Vinyl 1978 Composed By, Producer, Synthesizer, Arranged By [Electronics], Effects, Liner Notes
Elektronisk Musik Från 60 Och 70-Talen CD 1999 Composed By
Lyckolegend & En Midvintersaga CD 1992 Composed By, Producer
Nordic Nature Symphony No 4 & No 5 CD 1987 Composed By, Producer
Ralphinated Symphonies CD 1992 Composed By, Producer
Ölskog Vinyl 1970 Composed By
Alpha Ralpha Boulevard Vinyl 1979 Composed By
Universe Vinyl 1977 Arranged By
Horrorscope Vinyl 2007-06-01 Written-By
Nordic Nature Symphony No 4 & No 5 Vinyl 1983 Composed By, Producer
The Dream Master CD 1986 Producer, Composed By, Synthesizer, Keyboards, Voice, Arranged By
Legend Of Joy & A Midwinter Saga CD 1993 Composed By, Producer
Vinyl 1975 Composed By
Rendezvous With A Washingmachine / Ego Love Song Vinyl 1979 Written-By
Cosmic Love Vinyl 1976 Arranged By, Producer, Engineer
In Ralph Lundsten's Universe CD 1998 Composed By, Producer
Amigos Latinos Vinyl 1978 Effects [Thunderstorm]
Paradise Symphony CD 1987 Composed By
Ralphinated Symphonies Cassette 1992 Composed By, Producer
Atlantis - Bilder Från En Ö Vinyl 1983 Engineer
Paradissymfonin Vinyl 1980 Producer, Composed By
Atlantis - Bilder Från En Ö Vinyl 1983 Engineer
Pop Age / Nordisk Natursymfoni Nr 4 "En Sommarsaga" Vinyl 1983 Composed By, Producer
Atlantis Vinyl 1983 Engineer
The Dream Master Vinyl 1986 Producer, Composed By, Synthesizer, Keyboards, Voice, Arranged By
Nordisk Natursymfoni Nr 5 Trolltagen / Dreamscape Vinyl 1984 Producer, Composed By
Gustav III / Nattmara Vinyl Music By
The New Age Vinyl 1982 Producer
Desire Lines CD 2009 Written-By
Flygnivå 450 - Musiken Ur Filmen Vinyl 1980 Music By, Composed By, Producer
Music For Relaxation And Meditation CD 1987 Composed By, Producer
Fadervår (Paternoster) Vinyl 1972 Composed By
Johannes Och Huldran & Strömkarlen CD 2003 Composed By, Producer
Erik XIV Och Ristningar (Musik För Cramérbaletten) Vinyl 1969 Music By
Välkommen Vinyl 1985 Composed By
Nordisk Natursymfoni Nr 1 "Strömkarlen" Vinyl 1973 Liner Notes
Dancing In The New Age CD 1987 Composed By, Producer
Summer Saga / Pop Age Vinyl 1983 Composed By, Producer
Godnattstunden Del.3 Vinyl 1974 Music By
En Midvintersaga - Nordisk Natursymfoni No3 Vinyl 1981 Producer, Composed By, Synthesizer
Horrorscope Vinyl 2007-06-01 Written-by [Uncredited]
In Time And Space CD 1995 Composed By, Producer
The Joy Of Being CD 1994 Composed By, Producer
Andromedian Nights / Discophrenia Vinyl 1978 Written-By
The Naked Moon And The Virgin Sun CD 2008-06-03 Producer
Atlantis Vinyl 1983 Engineer
Cosmic Phantazy CD 2003 Composed By, Producer
Paradissymfonin Vinyl 1980 Producer, Composed By
Helena Est Libertas CD 2011 Other [Electronic Effects & Nature Sounds]
Atlantis CD 1987 Engineer
Helena Est Libertas Vinyl 1983 Other [Electronic Effects & Nature Sounds]
Atmosphere - Music For Relaxation And Meditation CD 1991 Composed By, Producer
Landscape Of Dreams / Ourfather CD 1996 Composed By, Producer
Gustav III / Nattmara Vinyl Music By, Performer
Discophrenia Cassette 1978 Composed By
Hairy Fantasies CD 1988 Composed By
Cosmic Phantazy CD 1987 Music By, Producer, Sleeve Notes
Nordisk Natursymfoni Nr 1 "Strömkarlen" Vinyl 1973 Liner Notes
Nordic Nature Symphony No 3 "A Midwinter Saga" CD 1987 Producer, Composed By
Classic Pearls CD 1988 Composed By
Romance In The New Age CD 1987 Composed By
Electronic Music By Ralph Lundsten / Leo Nilsson CD 1990 Engineer
Festlust - För Fest Och Glädje CD 2003 Compilation Producer
The Joy Of Being CD 1994 Composed By, Producer
Summer Saga / Pop Age (A Sweet Suite) Cassette 1984 Composed By, Producer, Synthesizer, Keyboards, Arranged By
Johannes Och Huldran & Strömkarlen CD 1997 Composed By, Producer
Nordic Nature Symphony No 1 "The Water Sprite" CD 1988 Composed By
Erik XIV Och Ristningar (Musik För Cramérbaletten) Vinyl Music By
Fadervår (Paternoster) Vinyl Composed By
Fadervår (Paternoster) Vinyl Composed By
Gustav III / Nattmara Vinyl 1971 Music By, Performer
Páginas Web:
http://www.andromeda.se
http://sv.wikipedia.org/wiki/Ralph_Lundsten

Comentarios