Alain Chamfort | BUMBABlog

Artistas


Alain Chamfort

Nombre Real:
Alain Le Govic
Perfil:
Born : March 02, 1949 in Paris, France French synth pop artist.
Variaciones de su Nombre:
A. Chamfort
A.Chamfort
Alain
Chamfort
Alias:
Alain Legovic
Grupos:
Collectif Paris-Africa Pour L'Unicef
Ensemble (4)
Sol En Si
Discografía:
Título Formato Lanzamiento Rol
Manureva (Shazz Mixes) Vinyl
Seul A La Fin Vinyl 1978-09-00
Traces De Toi / La Fièvre Dans Le Sang Vinyl 1986-05-00
Bons Baisers D'Ici Vinyl 1983-05-00
Trouble CD 1990-05-23
Best Of - Ce N'Est Que Moi CD 2000-01-18
Manureva / Beguine Vinyl 1979-09-00
Géant Vinyl 1980-02-00
Bambou Vinyl 1981
Poses Vinyl 1979-10-01
Poses CD 2006
Neuf CD 2006
Tendres Fièvres Vinyl 1986-10-23
Le Plaisir CD 2003-09-23
Amour, Année Zéro CD
Personne N'Est Parfait CD 1997-09-02
Manureva Vinyl 1979-09-00
Amour, Année Zéro Vinyl 1981
Secrets Glacés Vinyl 1983-05-13
Rock'n Rose Vinyl 1977-09-19
Joujou A La Casse / Privé Vinyl 1977-09-00
La Musique Du Samedi / C'est Toujours Peut-être Vinyl 1975
Paradis Vinyl 1981-10-00
Bambou Vinyl 1981-05-00
La Fievre Dans Le Sang Vinyl 1987
Le Plus Grand Chapiteau Vinyl 1988-03-00
Rock'N Rose CD 1987
Poses CD 1987
Amour, Année Zéro CD 1987
Double Vie CD 1988
Chansons À Quatre Mains CD 1993
Impromptu Dans Les Jardins Du Luxembourg CD 2005-11-23
Bambou Vinyl 1981-05-00
L'amour Samplé (Dis-Le Moi...) Vinyl 1990-12-00
Rendez-Vous... Vinyl 1984-03-00
Le Plaisir CD 2003-09-23
Les Singles 1972-1994 CD 2006
Mariage A L'essai / La Danse C'est Naturel Vinyl 1976-09-00
Palais Royal Vinyl 1980-05-00
Bons Baisers D'Ici Vinyl 1983-05-00
Souris Puisque C'est Grave CD 1990-05-00
Manureva Vinyl 1980
Bambou Vinyl 1981
Traces De Toi / La Fièvre Dans Le Sang Vinyl 1986-05-00
Souris Puisque C'est Grave Vinyl 1990-05-00
Une Vie Saint Laurent CD 2010-02-00
Alain Chamfort Vinyl 1976-08-09
Signe De Vie, Signe D'amour Vinyl 1972-11-00
Ce Qui Reste, C'est L'air - L'intégrale 1966/2007 Box Set 2007-02-26
Amour, Année Zéro Vinyl 1981-05-15
L'Amour En France Vinyl 1973
Adieu Mon Bébé Chanteur Vinyl 1974-07-00
Clara Veut La Lune CD 1994
Les Majorettes CD 1998
Best Of - Ce N'Est Que Moi CD 2000
Le Grand Retour CD 2003
Souris Puisque C'est Grave Vinyl 1990-05-00
L'Intégrale 1966 / 1978 Vol. 1 Box Set 2007-01-29
L'Intégrale 1979 / 1987 Vol. 2 Box Set 2007-01-29
L'Intégrale 1988 / 1997 Vol. 3 Box Set 2007-01-29
Un Coin De Vie Vinyl 1975
Secrets Glacés CD 1983
Madona Madona Vinyl 1979
Tendres Fièvres CD 1986-10-23
Personne N'Est Parfait CD 2006
Neuf CD 1993
Déchaine-moi Vinyl 1987
Le Temps Qui Court Vinyl 1975
L' Amour N' Est Pas Une Chanson Vinyl 1974
La Musique Du Samedi Vinyl 1979
Rendez Vous... Vinyl 1983
L'Ennemi Dans La Glace CD 1993
Je Pense A Elle, Elle Pense A Moi / Ma Leçon D'amour Vinyl 1973
Trouble CD 1990-05-23
Qu'est-Ce Que T'As Fait D'Mes Idées Noires ? CD 1997
Tombouctou CD 1997
Ce N'est Que Moi CD 2000
Le Chemin Est Le Bonheur 1976 - 2006 CD 2006
Bambou Vinyl 1981
Elles Et Lui CD 2012
Best Of - Ce N'Est Que Moi CD 1999
Bons Baisers D'ici / Sorcier Vinyl 1983
Comme Si C'Était Hier / A Quelques Heures De Nancy Vinyl 1977
Double Vie Vinyl 1988
Manureva Vinyl 1979
Manureva / Beguine Vinyl 1979
Signe De Vie, Signe D'amour Vinyl 1972-11-00
Madona Madona Vinyl 1974
Ce Ne Sera Pas Moi Vinyl 1990
Bons Baisers D'Ici Vinyl 1983
Trouble Vinyl 1990
Manureva Vinyl 1979-09-00
Un Coin De Vie Madona Madona Vinyl 1975
Poses Vinyl 1979
Amour, Année Zéro Vinyl 1981
Impromptu Dans Les Jardins Du Luxembourg DVD 2005
L'amour Samplé (Dis-Le Moi...) Vinyl 1990
Manureva Vinyl 1979
Je Pense A Elle, Elle Pense A Moi Vinyl 1973
Ce Ne Sera Pas Moi Vinyl 1990
Souris Puisque C'est Grave Vinyl 1990
Chamfort Live Vinyl 1988
1 Heure Avec (1 Hour With) Alain Chamfort CD 1987
Alain Chamfort Vinyl 1976
Dans Les Ruisseaux Vinyl 1972
Madona Madona Vinyl
16 Titres Originaux Vinyl 1989
Paradis Vinyl 1981
Poses Vinyl 1979
Impromptu Dans Les Jardins Du Luxembourg CD 2005
Déchaine-moi Vinyl 1987
Je Pense A Elle, Elle Pense A Moi... Vinyl 1973
Revenir Avec Vous Vinyl 1987
Amour, Année Zéro CD 2006
Le Chemin Est Le Bonheur 1976 - 2006 CD 2006
12 Chansons En Or Vinyl 1980
Paradis Vinyl 1981
Elles Et Lui CD 2012
Clara Veut La Lune CD 1994
16 Titres Originaux CD 1989
Le Plus Grand Chapiteau Vinyl 1988
Souris Puisque C'est Grave CD 1990
Adieu Mon Bébé Chanteur Vinyl 1975
Bons Baisers D'Ici Vinyl 1983
Ses Grands Succès Vinyl 1984
Paradis Vinyl 1981
Bons Baisers D'Ici Vinyl 1983-05-00
Seul A La Fin / Danse, Danse Comme Ça Vinyl 1978
Une Vie Saint Laurent CD 2010-02-00
Manureva Vinyl 1979
Amour, Année Zéro Vinyl 1981-05-15
Rock 'n Rose Vinyl 1978
Privé / Disc-Jockey Vinyl 1977
Poses Vinyl 1979
Alain Chamfort Vinyl 1976
Amour, Année Zéro Vinyl 1981-05-15
Traces De Toi / La Fièvre Dans Le Sang Vinyl 1986-05-00
Manureva Cassette 1983
Trouble Cassette 1990
Poses CD 1989
Colaboraciones:
Título Formato Lanzamiento Rol
Manureva (Shazz Mixes) Vinyl Arranged By
Brunettes Are No Puppets Vinyl 1986 Producer
A Caus' Des Garçons Vinyl 1987 Co-producer, Written-By
A Caus' Des Garçons Vinyl 1987 Music By
Faire Les Voyous Vinyl 1988 Producer
Traces De Toi / La Fièvre Dans Le Sang Vinyl 1986-05-00 Producer
Bons Baisers D'Ici Vinyl 1983-05-00 Composed By
A Caus' Des Garçons Vinyl 1987 Producer
Trouble CD 1990-05-23 Music By
Best Of - Ce N'Est Que Moi CD 2000-01-18 Producer
Pop Model CD 2005-11-00 Producer
Chagrin D'Amour Vinyl 1982 Arranged By
Manureva / Beguine Vinyl 1979-09-00 Producer [Réalisation Artistique], Arranged By
Géant Vinyl 1980-02-00 Producer [Réalisation Artistique], Arranged By
Bambou Vinyl 1981 Producer, Arranged By, Written-By [Music]
Faire Les Voyous Vinyl 1988 Producer
Poses Vinyl 1979-10-01 Arranged By, Backing Vocals, Composed By, Producer, Synthesizer, Vocals
Poses CD 2006 Producer, Arranged By
Neuf CD 2006 Producer
Tendres Fièvres Vinyl 1986-10-23 Producer
Amour Toujours CD 2005-11-00 Arranged By
Le Plaisir CD 2003-09-23 Piano, Electric Piano [Wurlitzer], Backing Vocals
Amour, Année Zéro CD Arranged By
Personne N'Est Parfait CD 1997-09-02 Producer
Backdoor Man Vinyl 1984 Composed By, Producer
Les Pop Songs CD 2005 Producer
Hollywood Vinyl 1977 Backing Vocals
Manureva Vinyl 1979-09-00 Producer, Arranged By
Amour, Année Zéro Vinyl 1981 Arranged By
Secrets Glacés Vinyl 1983-05-13 Music By
Rock'n Rose Vinyl 1977-09-19 Music By
Manureva 2007 CDr 2007 Written-By
A Cause Des Garçons Vinyl 2007-10-00 Composed By
She Vinyl 1985 Composed By
A Caus' Des Garçons CD 1987 Lyrics By, Music By
Paradis Vinyl 1981-10-00 Arranged By
Bambou Vinyl 1981-05-00 Arranged By
La Fievre Dans Le Sang Vinyl 1987 Producer
Le Plus Grand Chapiteau Vinyl 1988-03-00 Producer
Poses CD 1987 Arranged By, Backing Vocals, Composed By, Producer, Vocals
Amour, Année Zéro CD 1987 Arranged By
Impromptu Dans Les Jardins Du Luxembourg CD 2005-11-23 Producer
Backdoor Man Vinyl 1984 Composed By, Producer
Bambou Vinyl 1981-05-00 Arranged By
L'amour Samplé (Dis-Le Moi...) Vinyl 1990-12-00 Producer [Réalisé Par]
Brunettes Are No Puppets Vinyl 1986 Producer
Pour Toi Arménie Vinyl 1989 Vocals
Rendez-Vous... Vinyl 1984-03-00 Producer [Réalisé Par]
Le Plaisir CD 2003-09-23 Piano, Electric Piano [Wurlitzer], Backing Vocals
Amour Toujours Vinyl 1983 Arranged By
Mariage A L'essai / La Danse C'est Naturel Vinyl 1976-09-00 Written-By
Hollywood CD 1989 Backing Vocals
D'Un Papillon A Une Etoile CD 1999 Vocals
Palais Royal Vinyl 1980-05-00 Arranged By
Bons Baisers D'Ici Vinyl 1983-05-00 Composed By
A Cause Des Garçons (Tepr Remix) CD 2007 Music By
Souris Puisque C'est Grave CD 1990-05-00 Producer
Et Puis La Terre... CD 2005-02-01 Vocals
Manureva Vinyl 1980 Producer, Arranged By
Bambou Vinyl 1981 Arranged By
Tétèoù? (Version Speciale Club) Vinyl 1984 Producer
Tétèoù? Vinyl 1984 Producer
Traces De Toi / La Fièvre Dans Le Sang Vinyl 1986-05-00 Producer
Zip A Doo Wah Vinyl 1983 Producer
Alain Chamfort Vinyl 1976-08-09 Percussion [Rythmique], Chorus [Choeurs]
Signe De Vie, Signe D'amour Vinyl 1972-11-00 Written-By
Amour, Année Zéro Vinyl 1981-05-15 Arranged By
L'Amour En France Vinyl 1973 Written-By
Brunettes Are No Puppets Vinyl 1986 Producer
Adieu Mon Bébé Chanteur Vinyl 1974-07-00 Written-By
Et Voilà !, L'Intégrale 1967-2007 CD 2008-12-08 Backing Vocals
A Caus' Des Garçons Vinyl 1987 Producer
Le Grand Retour CD 2003 Producer
Souris Puisque C'est Grave Vinyl 1990-05-00 Producer
Saba EP File 2011-01-17 Lyrics By, Music By
La Reine Des Pommes Vinyl 1984 Producer
Secrets Glacés CD 1983 Keyboards
Pop-Up CD 2008-06-16 Written-By
Personne N'Est Parfait CD 2006 Producer
Neuf CD 1993 Producer
My Summer Love Vinyl 1982 Written-By
Débranche ! CD 2004 Backing Vocals
Pas Envie D'Expliquer Vinyl 1989 Producer
Chagrin D'Amour CD 2001 Arranged By
Trouble CD 1990-05-23 Music By
Tombouctou CD 1997 Music By
Bambou Vinyl 1981 Arranged By, Producer, Written-By
Octobre 1996 CD 2011 Written-By
Backdoor Man Vinyl 1984 Composed By, Producer
Chagrin D'Amour Vinyl 1982 Arranged By
Comme Si C'Était Hier / A Quelques Heures De Nancy Vinyl 1977 Written-By
Le Chien / Chez Toi Vinyl Liner Notes
Manureva Vinyl 1979 Producer, Arranged By
Manureva / Beguine Vinyl 1979 Producer [Realisation Artistique], Arranged By
Hollywood Vinyl 1977 Backing Vocals
Madona Madona Vinyl 1974 Written-By
Ce Ne Sera Pas Moi Vinyl 1990 Producer
Bons Baisers D'Ici Vinyl 1983 Composed By
Trouble Vinyl 1990 Music By
Manureva Vinyl 1979-09-00 Producer [Réalisation Artistique], Arranged By
Les Larmes De Crocodile Et Autres Fables CD 2010 Featuring [Avec...]
Impromptu Dans Les Jardins Du Luxembourg DVD 2005 Art Direction
L'amour Samplé (Dis-Le Moi...) Vinyl 1990 Producer
Manureva Vinyl 1979 Producer [Réalisation Artistique], Arranged By
Faire Les Voyous Vinyl 1988 Producer
Ce Ne Sera Pas Moi Vinyl 1990 Directed By
Amour Toujours Vinyl 1983 Producer
Hollywood Vinyl 1977 Backing Vocals
A Caus' Des Garçons Vinyl 1987 Music By [Musique]
Chagrin D'Amour Vinyl 1982 Arranged By
La Reine Des Pommes Vinyl 1984 Producer
Alain Chamfort Vinyl 1976 Percussion [Rythmique], Chorus [Choeurs]
Paradis Vinyl 1981 Arranged By
A Caus' Des Garçons Vinyl 1987 Music By
Poses Vinyl 1979 Arranged By, Backing Vocals, Composed By, Producer, Synthesizer, Vocals
Impromptu Dans Les Jardins Du Luxembourg CD 2005 Producer
Je Pense A Elle, Elle Pense A Moi... Vinyl 1973 Written-By
Revenir Avec Vous Vinyl 1987 Producer
Amour, Année Zéro CD 2006 Arranged By
Les Filles Veulent Tout (De Toi) Vinyl 1986 Producer
Paradis Vinyl 1981 Arranged By
Souris Puisque C'est Grave CD 1990 Producer
Faire Les Voyous Vinyl 1988 Producer
Chagrin D'Amour Vinyl 1982 Arranged By
Bons Baisers D'Ici Vinyl 1983 Composed By
Paradis Vinyl 1981 Arranged By
Bons Baisers D'Ici Vinyl 1983-05-00 Composed By
Seul A La Fin / Danse, Danse Comme Ça Vinyl 1978 Arranged By
Hollywood Vinyl 1977 Backing Vocals
Hollywood Vinyl 1977 Backing Vocals
Une Vie Saint Laurent CD 2010-02-00 Written-By, Composed By
Manureva Vinyl 1979 Producer [Réalisation Artistique], Arranged By
Chagrin D'Amour Cassette 1982 Arranged By
Amour, Année Zéro Vinyl 1981-05-15 Arranged By
Madonna, Madonna CD Written-By
Poses Vinyl 1979 Arranged By, Backing Vocals, Composed By, Producer, Synthesizer, Vocals
Alain Chamfort Vinyl 1976 Percussion [Rythmique], Chorus [Choeurs]
Amour, Année Zéro Vinyl 1981-05-15 Arranged By
Yo Te Amo CD 1996 Written By
Traces De Toi / La Fièvre Dans Le Sang Vinyl 1986-05-00 Producer
Zip A Doo Wah Vinyl 1983 Producer
Trouble Cassette 1990 Producer, Music By
Poses CD 1989 Arranged By, Backing Vocals, Composed By, Producer, Vocals
Páginas Web:
http://www.delabel.com/alainchamfort/
http://www.alain-chamfort.net

Comentarios