Jean-Louis Aubert | BUMBABlog

Artistas


Jean-Louis Aubert

Nombre Real:
Jean-Louis Aubert
Perfil:
Former singer of the very successful french band Téléphone, born 12 April 1955 in Nantua, Ain, France.
Variaciones de su Nombre:
Auber
Aubert
J-L. Aubert
J. L. Aubert
J.-L. Aubert
J.L Aubert
J.L.
J.L. Aubert
J.L.Aubert
Jean - Louis Aubert
Jean Louis Aubert
Jean-Louis
JL. Aubert
JLA
Alias:
La Loupe
Grupos:
Aubertignac
Chanteurs Sans Frontières
Jean-Louis Aubert And Ko.
Les Enfants De La Terre
Les Enfoirés
Semolina
Téléphone
Discografía:
Título Formato Lanzamiento Rol
Voilà C'Est Fini Vinyl 1990
Locataire CD 1989
Voilà C'Est Fini CD 1990
Sid'Aventure CD 1991
Temps À Nouveau CD 1992
Toi Que L'On N'Homme Pas CD 1993
Promo 1997 CD 1997
Je Crois En Tout, Je N'Croix En Rien CD 1997
La P'tite Semaine CD 1998
Alter Ego CD 2001
Commun Accord CD 2002
Milliers, Millions, Milliards CD 2002
Sur La Route CD 2003
Bleu Blanc Vert CD 1989
H CD 1992
Deux Pages De Tournée (Live) CD 1994-11-00
Stockholm CD 1997-04-29
Concert Privé CD 1998-06-20
Comme Un Accord CD 2001-11-00
Comme On A Fait DVD 2003
(Ideal Standard) All Media 2005-11-00
Idéal Tour DVD 2006-12-00
Un Tour Sur Moi-Même Avec Vous DVD 2008-06-23
Le Bateau Sous La Terre CD 1994
Premières Prises CD 2009-03-20
Stockholm CD 1997-04-29
H Cassette 1992
A Ceux Qui Passent CD 2006
Comme Un Accord CD 2001
Comme On A Dit CD 2003
Locataire Vinyl 1989
Roc'Eclair (Coffret Deluxe) Vinyl 2010
Roc'Éclair CD 2010-11-29
Locataire Vinyl 1989
Platre Et Ciment Vinyl 1987
Bleu Blanc Vert Cassette 1989
Bleu Blanc Vert Vinyl 1989
H CD 1992
Roc'Éclair CD 2011
(Ideal Standard) CD 2005
Comme On A Dit CD 2003
Entends-Moi CD 1992
Comme Un Accord CD 2001-11-00
H Cassette 1992
(Ideal Standard) CD 2005-12-20
Vingt Ans CD 2012
Vivant Poème CD 1998
Univers CD 1998
Le Jour Se Lève Encore CD 1997
La P'Tite Semaine CD 1998
H CD 1992
L'Essentiel Vol.1 CD 2004
L'Essentiel : Volume 2 CD 2005
Sid'Aventure Vinyl 1991
Les Plages Vinyl 1994
Sid' Aventure Vinyl 1991
Toi Que L'On N'Homme Vinyl 1992
Entends-Moi Vinyl 1992
Le Bateau Sous La Terre CD 1994
Moments CD 1992
Sid'Aventure Vinyl 1991
Moments Vinyl 1992
Les Parages Du Vide Vinyl 2014-04-14
Regarde-Moi Vinyl 2013
Isolement CDr 2014
Voilà, Ce Sera Toi CDr 2014
Les Parages Du Vide CD 2014-04-14
Moments CD 1994
Toi Que L'On N'Homme Pas CD 1992
H CD 1992
Le Jour Se Lève Encore CD 1997
Univers Vinyl 1989
Un Tour Sur Moi-Même Avec Vous DVD 2010
Une page de Tournée (Live) CD 1994
Plâtre Et Ciment Vinyl 1987
Les Plages Vinyl 1987
Entends-Moi Vinyl
Temps à Nouveau Vinyl 1992
Live = Vivant Blu-ray 2012
Colaboraciones:
Título Formato Lanzamiento Rol
Dure Limite Vinyl 1982-06-03 Vocals, Guitar
Au Cœur De La Nuit Vinyl 1980-10-20 Lyrics By [Paroles]
Un Autre Monde Vinyl 1984-05-07 Vocals, Guitar
Voilà C'Est Fini Vinyl 1990 Producer, Written-By
Le Jour S'Est Levé / Quelqu'Un Va Venir Vinyl 1985-11-01 Written-By
Le Jour S'Est Levé Vinyl 1985 Written-By
Un Autre Monde CD Vocals, Guitar
Juste Une Illusion Vinyl 1986 Vocals, Guitar
Plâtre Et Ciment ! Vinyl 1987 Music By, Lyrics By
Au Bataclan VHS 1987 Vocals, Guitar
Locataire CD 1989 Lyrics By
Voilà C'Est Fini CD 1990 Producer
Temps À Nouveau CD 1992 Producer
Toi Que L'On N'Homme Pas CD 1993 Producer
Je Crois En Tout, Je N'Croix En Rien CD 1997 Mixed By
Alter Ego CD 2001 Producer
Commun Accord CD 2002 Producer
Milliers, Millions, Milliards CD 2002 Producer
Anna / Hygiaphone Vinyl 1978-01-18 Written-By
Ça (C'Est Vraiment Toi) Vinyl 1982-06-00 Lyrics By
Anna CD 1996 Songwriter
Téléphone! Vinyl 1982 Written-By
Le Live Vinyl 1986 Lyrics By
Le Live CD 1986 Lyrics By
Se Raconte… CD 1990 Voice
Rappels CD 1991 Lyrics By
Barbara CD 1996 Written-By
Plâtre Et Ciment ! CD 1987 Vocals, Guitar
Bleu Blanc Vert CD 1989 Lyrics By
H CD 1992 Producer
Deux Pages De Tournée (Live) CD 1994-11-00 Lyrics By
Stockholm CD 1997-04-29 Producer
Concert Privé CD 1998-06-20 Vocals, Acoustic Guitar
Comme Un Accord CD 2001-11-00 Producer
(Ideal Standard) All Media 2005-11-00 Performer [Multi Instruments], Vocals
Idéal Tour DVD 2006-12-00 Guitar, Vocals
Telephone! Vinyl 1982 Guitar, Vocals
Téléphone Vinyl 1977 Lyrics By, Music By
Au Coeur De La Nuit Vinyl 1980 Lyrics By, Vocals, Guitar
Téléphone Vinyl 1983 Lyrics By, Music By
Ca, C'Est Vraiment Toi Vinyl 2004 Written-By
Et Puis La Terre... CD 2005-02-01 Vocals
Douce France CD 2006-06-12 Vocals
J'Sais Pas Quoi Faire Vinyl Written-By
Le Bateau Sous La Terre CD 1994 Vocals, Guitar
Téléphone CD 1987 Lyrics By, Music By [Paroles Et Musique]
Dure Limite CD 2006 Vocals, Guitar
Un Autre Monde CD 2006 Vocals, Guitar
Stockholm CD 1997-04-29 Producer
H Cassette 1992 Producer
Un Autre Monde Vinyl 1984-05-07 Vocals, Guitar
A Ceux Qui Passent CD 2006 Written-By
Locataire Vinyl 1989 Producer, Written-By
Crache Ton Venin Cassette 1988 Written-By
Rappels Cassette 1991 Lyrics By
Sentinelles CD 1990 Written-By
Téléphone EP Vinyl 1978 Written-By
Anna / Hygiaphone Vinyl 1978 Written-By
Rappels 2 CD 1993 Written-By
Téléphone Cassette 1983 Lyrics By, Music By
Plâtre Et Ciment ! Cassette 1987 Music By, Lyrics By
Crache Ton Venin Vinyl 1988 Written-By
Platre Et Ciment Vinyl 1987 Lyrics By, Music By
Bleu Blanc Vert Cassette 1989 Lyrics By
Crache Ton Venin Vinyl 1979 Written-By
Dure Limite Vinyl 1982-06-03 Vocals, Guitar
Rappels Vinyl 1991 Lyrics By
Au Cœur De La Nuit Vinyl 1980-10-20 Vocals, Guitar
Téléphone! Vinyl 1982 Written-By
Sentinelles Vinyl 1990 Written-By
H CD 1992 Producer
(Ideal Standard) CD 2005 Performer [Multi Instruments], Vocals
Au Cœur De La Nuit Vinyl 1980-10-20 Lyrics By
Dure Limite Vinyl 1982 Vocals, Guitar
Dure Limite Vinyl 1982 Vocals, Guitar
Comme Un Accord CD 2001-11-00 Producer
H Cassette 1992 Producer
Quand Paris D'Eteint Vinyl 1987 Written-By
Plâtre Et Ciment ! Vinyl 1987 Music By, Lyrics By
100 Chansons CD 2009-05-30 Music By
Au Cœur De La Nuit Vinyl 1980 Lyrics By [Paroles]
Téléphone Vinyl 1977 Lyrics By, Music By
Dure Limite Vinyl 1982 Vocals, Guitar
H CD 1992 Producer
Un Autre Monde CD 1995 Vocals, Guitar
Le Live CD 2010 Lyrics By
Plâtre Et Ciment ! CD 1987 Music By, Lyrics By
Sid' Aventure Vinyl 1991 Vocals
Ca, C'Est Vraiment Toi CD 2004 Written-By
Le Jour S'Est Levé Vinyl 1985 Written-By
Au Cœur De La Nuit-En El Corazon De La Noche Vinyl 1981 Lyrics By [Paroles]
Le Jour S'Est Levé / Quelqu'Un Va Venir Vinyl 1985-11-01 Written-By
J'Sais Pas Quoi Faire Vinyl 1979 Written-By
Les Parages Du Vide Vinyl 2014-04-14 Engineer
Ça (C'Est Vraiment Toi) Vinyl 1982 Lyrics By
Isolement CDr 2014 Engineer
Voilà, Ce Sera Toi CDr 2014 Engineer
Les Parages Du Vide CD 2014-04-14 Engineer
Plâtre Et Ciment ! Cassette 1987 Music By, Lyrics By
Un Autre Monde Vinyl 1984 Vocals, Guitar
H CD 1992 Lyrics By, Music By
Un Autre Monde Vinyl 1984 Vocals, Guitar
Dure Limite Vinyl 1983 Vocals, Guitar
Lavilliers Acoustique CD 2014 Voice
Les Enfoirés En Chœur CD 2014-12-13 Performer
Une page de Tournée (Live) CD 1994 Guitar
Dure Limite Vinyl 1982 Vocals, Guitar
Au Cœur De La Nuit Vinyl 1980 Lyrics By [Paroles]
Páginas Web:
http://www.jeanlouisaubert.com

Comentarios