Les Wampas | BUMBABlog

Artistas


Les Wampas

Perfil:
French rock band formed in 1983 in Paris area. Current line up: Didier Chapedelaine aka Didier Wampas: vocals Nicolas Schauer aka Niko Wampas: drums (since 1985) Philippe Almosnino aka Phil Wampas: guitar (since 1992) Jean-Michel Lejoux aka Jean-Mi Wampas: bass (since 1994) Antoine Masy-Perier aka Tony Truant aka Tony Wampas: guitar (since 2005) Past members: Marc Police: guitar, 1985-1991 Christopher Black: guitar, 1993-1994 François Quivoron: guitar, 1983-1985 Joseph Dahan: guitar, 1996-2005 Christophe Baudrillart: guitar Daniel Jamet: guitar Alain Marietti aka Alain Wampas: double bass, 1983-1987 Nicolas Kantorowicz aka Ben Sam: bass, 1987-1993 Francis Wampas: drums, 1983-1985 Liam Farrel: drums
Variaciones de su Nombre:
Wampas
Miembros:
Alain Marietti
Antoine Masy-Perier
Christophe Baudrillart
Christopher Black
Daniel Jamet
Didier Wampas
François Quivoron
Francis Wampas
Jean-Michel Lejoux
Joseph Dahan
Liam Farrell
Marc Police
Nicolas Kantorowicz
Nicolas Schauer
Philippe Almosnino
Stephane Cressend
Discografía:
Título Formato Lanzamiento Rol
Les Wampas Vous Aiment Cassette 1990
Les Wampas Vous Aiment CD 1990
Chauds, Sales Et Humides CD 1988
Chicoutimi CD 1998-10-09
Trop Precieux CD 1996
Les Wampas... Vous Aiment CD 2006-01-09
Rock'N'Roll Part 9 CD 2006-03-06
Les Wampas Sont La Preuve Que Dieu Existe CD 2009
Tutti Frutti CD 1999
Chirac En Prison CD 2006
Chauds, Sales Et Humides CD 1999
Kiss... CD 2000-03-20
Never Trust A Guy Who After Having Been A Punk, Is Now Playing Electro CD 2003
Simple Et Tendre CD 1993
3 Original Album Classics CD 2010
Tutti Frutti Vinyl 1986
C'est L'amour CD 1995
Manu Chao CD 2003-06-13
Chauds, Sales Et Humides Vinyl 1988
Les Wampas Vous Aiment Vinyl 1990
Ma Mère Me Rend Folle CD 1998
Rock'N'Roll Part 9 CD 2006-03-06
Manu Chao CD 2003
Never Trust A DVD! DVD 2004
Toutafonlive CD 1997
Touche Pipi Vinyl 1988
Où Sont Les Femmes ? CD 2004
Je T'Ai Donné Ma Vie CD 2003
For The Rock / Petite Fille CD 2003
Chauds, Sales Et Humides Cassette 1988
I Love You CD 2000
Never Trust A Live CD 2004
Collector 2 CD 1996
Dracu Bop Vinyl 1998
Où Sont Les Femmes ? Vinyl 2004
J'ai Quitté Mon Pays Vinyl 1988
J'ai Quitté Mon Pays CD 1988
Les Wampas Vous Aiment CD
Dracu Bop CD 1995
Petite Fille Vinyl 1990
Les Wampas Vous Aiment CD 1991-10-23
J'Ai Avalé Une Mouche CD 2000
Les Wampas Vous Aiment CD 1990
Dracu Bop Vinyl 1985
Manu Chao CD 2003
Tutti Frutti CD 1999
Les Wampas Font La Gueule CD 2014-10-13
Simple Et Tendre Cassette 1993
Le Costume Violet Vinyl 1991
Les Wampas Font La Gueule Vinyl 2014-11-03
Colaboraciones:
Título Formato Lanzamiento Rol
Les Wampas Vous Aiment Cassette 1990 Producer
Chauds, Sales Et Humides CD 1988 Producer
Les Wampas... Vous Aiment CD 2006-01-09 Music By
Rock'N'Roll Part 9 CD 2006-03-06 Written-By
Tutti Frutti CD 1999 Producer
Chirac En Prison CD 2006 Written-By
Chauds, Sales Et Humides CD 1999 Producer
Simple Et Tendre CD 1993 Written-By
Manu Chao CD 2003-06-13 Written-By
Chauds, Sales Et Humides Vinyl 1988 Producer
Rock'N'Roll Part 9 CD 2006-03-06 Written-By
Je T'Ai Donné Ma Vie CD 2003 Written-By
For The Rock / Petite Fille CD 2003 Written-By
Chauds, Sales Et Humides Cassette 1988 Producer
J'ai Quitté Mon Pays Vinyl 1988 Producer
J'ai Quitté Mon Pays CD 1988 Producer
Manu Chao CD 2003 Written-By
Les Wampas Font La Gueule Vinyl 2014-11-03 Lyrics By
Páginas Web:
http://wampas.com/
http://fr.wikipedia.org/wiki/Les_Wampas
http://www.facebook.com/pages/Les-Wampas/48654928125
http://euthanasie.records.free.fr/discographie/Zgroupe-W/Wampas.htm
http://www.rockmadeinfrance.com/encyclo/wampas/2973/

Comentarios