Czerwone Gitary | BUMBABlog

Artistas


Czerwone Gitary

Perfil:
Polish rock/pop band, founded 1965, which had its biggest outside success in the German Democratic Republic. In Poland known as Czerwone Gitary (= Red Guitars), they performed numerous songs in German as well and consequently released them under a German name, Rote Gitarren. members: Seweryn Krajewski (g, keyb, p, v, solo-voc) Bernard Dornowski (g, voc) Jerzy Skrzypczyk (dr, voc) Jan Pospieszalski (bg, b)
Variaciones de su Nombre:
Cz. Gitary
Cz.Gitary
Czerw. Gitary
Czerw.Gitary
Czerwone Giraty
Czerwone Kitaro
Czerwonie Gitary

Червените Китари
Червоны Гитары


Punaiset Kitarat -Yhtye
Rote Gitarren
Zespół "Czerwone Gitary"
Zespoł "Czerwone Gitary"
Miembros:
Bernard Dornowski
Henryk Zomerski
Jan Pospieszalski
Jerzy Kossela
Jerzy Skrzypczyk
Krzysztof Klenczon
Seweryn Krajewski
Discografía:
Título Formato Lanzamiento Rol
Rote Gitarren Vinyl 1978
Warszawa Vinyl 1970
Weißes Boot / Piraten-Lied Vinyl 1977
Anna Maria / Wenn Du Willst Vinyl 1970
Solche Schönen Augen / Heut' Kennst Du Mich Nicht Mehr Vinyl 1970
Czerwone Gitary (2) Vinyl 1967-05-11
To Właśnie My Vinyl 1966-10-00
Czerwone Gitary 3 Vinyl 1968-03-30
Wie Sand Im Wind / Altes Paar Vinyl 1980
Pluszowe Niedźwiadki Vinyl 1965-11-00
Port Piratów Vinyl 1976
Czerwone Gitary 3 Vinyl 1985
The Best Of Czerwone Gitary Vinyl 1979
Rytm Ziemi Vinyl 1974
Consuela Vinyl 1972
Anna M. / Draußen Bei Den Weiden Vinyl 1975
Die Grössten Erfolge CD 2005-11-16
Nie Zadzieraj Nosa Cassette
Küsse Bei Nacht / Wachsein Im Dunkel Vinyl 1971
Die Grossen Erfolge, Hits & Raritäten, Die Grossen Erfolge CD 2007
Port Piratów Vinyl 1976
To Właśnie My Vinyl 1985
Spokój Serca Vinyl 1971
Na Fujarce Vinyl 1970
Dzień Jeden W Roku Vinyl 1976
Czerwone Gitary (2) Vinyl 1985
Rote Gitarren Vinyl 1981
Weit Und Fern / Leben Mit Dir Vinyl 1971
Hochzeit / Worte Sind Wellen Vinyl 1975
Und Es Regnet / Ein Guter Tag Vinyl 1976
Wir Ziehen Weiter / Weißt Du Noch ... Vinyl 1977
Czerwone Gitary Vinyl 1969
Daj Mi Świat / Powiedz Stary Gdzieś Ty Był Flexi-disc
Flexi-disc
Powiedz Stary Gdzieś Ty Był / Rok Z Kapryśną Dziewczyną Flexi-disc
Nie Zadzieraj Nosa CD 2004
Hits & Raritäten CD 2007
Nie Zadzieraj Nosa / Trzynastego Flexi-disc
Czerwone Gitary 3 Vinyl 1968
Gold CD 1997
Anna Maria Vinyl 1968-08-00
To Właśnie My Vinyl 1966
Anna M. Flexi-disc 1972
Złote Przeboje 2 Cassette 1999
The Best Of Cz.1 Cassette
The Best Of Cz.2 Cassette
The Best Of Cz. 3 Cassette
Czerwone Gitary Cz. 4 Cassette
Czerwone Gitary Śpiewają Kolędy Vinyl 1967
Dziewczyna Z Moich Snów Vinyl 1966
Lubisz Gdy Się Gniewam Vinyl 1966
Lubisz Gdy Się Gniewam Vinyl 1966
Biały Krzyż / Deszcz Jesienny Vinyl 1968
To Właśnie My / Nie Mów Nic Vinyl 1966
Matura / Śledztwo Zakochanego Vinyl 1966
Wolny Wieczór Vinyl 1966
Czerwone Gitary Śpiewają Kolędy Vinyl 1967
Daj Mi Świat / Powiedz Stary Gdzieś Ty Był Flexi-disc
Najwieksze Przeboje CD
Nie Spoczniemy Flexi-disc 1977
Biały Krzyż / Deszcz Jesienny Vinyl 1968
Pejzaż Miasta Vinyl 1972
Na Fujarce / Port Piratow CD 2003
Polska To My! CD 2006
Czerwone Gitary 3 CD 1992
Na Fujarce Vinyl 1970
Spokój Serca Vinyl 1971
Dopóki Życie Trwa / Tak Bardzo Się Starałem Flexi-disc
Piękne Oczy / Niebieskooka Flexi-disc
Nikt Na Świecie Nie Wie / Cztery Pory Roku Flexi-disc
Jesienny Deszcz / Dziś Do Ciebie Przyjść Nie Mogę Flexi-disc
Złote Przeboje CD
The Best Of Czerwone Gitary Vinyl 1979
Barwy Jesieni Vinyl 1966
W Drogę / Trzy Po Trzy Vinyl 1971
Czerwone Gitary (2) Vinyl 1967
Na Fujarce Vinyl 1970
Spokój Serca Vinyl 1971
Czerwone Gitary 3 Vinyl 1968
The Best Vol.2 1966-1967 Cassette
The Best Of Czerwone Gitary Vinyl 1979
Rytm Ziemi Vinyl 1974
45 Rpm: Kolekcja Singli I Czwórek (1) CD 2003
45 Rpm: Kolekcja Singli I Czwórek (2) CD 2003
Rote Gitarren Vinyl 1978
Rytm Ziemi Vinyl 1974
Na Fujarce Cassette 1995
Koniec Cassette 1995
Pluszowe Niedźwiadki Vinyl 1965
Dzień Jeden W Roku Vinyl 1976
Był Taki Czas / Dziś Do Ciebie Przyjść Nie Mogę Flexi-disc
The Best Of 3 Vinyl 1991
Czerwone Gitary 3 CD 2008
To Właśnie My Vinyl 1966
Czerwone Gitary (2) Vinyl 1967
To Właśnie My CD 2002
Moda Na Miłość / Co Z Nas Wyrośnie Flexi-disc 1969
Cóż Ci Więcej Mogę Dać / Bez Naszej Winy Flexi-disc 1970
Czerwone Gitary Vinyl 1969
Rytm Ziemi Vinyl
Lubisz Gdy Się Gniewam Vinyl 1966
Flexi-disc 1969
Chciałbym Żeby Twój Uśmiech Należał Do Mnie / Powiedz Stary Gdzieś Ty Był Flexi-disc
Ciągle Pada / Słowo Jedyne Ty Flexi-disc 1974
Przyjedź Mamo Na Przysięgę / Niebieskooka Flexi-disc
Dzień Jeden W Roku / Nad Światem Cicha Noc Flexi-disc 1977
Spokój Serca Vinyl 1971
Dozwolone Od Lat 18 / Kalendarz O Tym Wie Flexi-disc
Nie Spoczniemy / Trzecia Miłość - Żagle Vinyl
Czerwone Gitary (2) CD 2008
To Właśnie My/ Debut CD 2003
Spokój Serca CD 2003
Mija Rok Flexi-disc
Dziś Do Ciebie Przyjść Nie Mogę / Jesienny Deszcz Flexi-disc
Port Piratów Vinyl 1976
Czerwone Gitary 1 Cassette
Czerwone Gitary 2 Cassette
Czerwone Gitary 3 Cassette
Czerwone Gitary 4 Cassette
Czerwone Gitary 5 Cassette
The Best Vol.1 (1966-1976) Cassette
The Best Of Czerwone Gitary CD 1991
Vinyl 1968
Nie Spoczniemy / Trzecia Miłość - Żagle Vinyl
Moda I Miłość / Kwiaty We Włosach Vinyl 1969
Tak Bardzo Się Starałem / Niebieskooka Vinyl 1969
Powiedz Stary Gdzieś Ty Był / Co Z Nas Wyrośnie Vinyl 1969
Wędrowne Gitary / Gdy Ktoś Kogoś Pokocha Vinyl 1969
To Właśnie My Vinyl 1966
Czerwone Gitary Cassette 1990
Złote Przeboje Cassette 1978
Platynowa Kolekcja - Największe Polskie Przeboje CD 2008
Dzień Najwyżej Dwa Flexi-disc 1975
Jesienny Deszcz / Dziś Do Ciebie Przyjść Nie Mogę Flexi-disc
Płoną Góry, Płoną Lasy Flexi-disc
Port Piratów Vinyl 1976
Stracić Kogoś Flexi-disc
Rytm Ziemi Vinyl
To Właśnie My CD 1993
Czerwone Gitary (2) CD 1992
The Best Of 2 Vinyl 1991
Rote Gitarren Vinyl 1978
Port Piratów / Jej Uśmiech Vinyl 1976
Staromodne Samochody / Niebo Z Moich Stron Vinyl 1976
Kwiaty We Włosach Flexi-disc
Andrea Doria / 10 W Skali Beuforta Flexi-disc
Dam Mi Świat / Powiedz Stary Gdzieś Ty Był Flexi-disc
Anna Maria / Biały Krzyż Flexi-disc
Obietnice / Deszcz Jesienny Flexi-disc
Nie Traćmy Ani Chwili / Trzymając Się Za Ręce Flexi-disc 1969
My Ze Spalonych Wsi / Dziś Do Ciebie Przyjść Nie Mogę Flexi-disc
Trzymając Się Za Ręce / Romantyczność Flexi-disc
Pluszowe Niedźwiadki Vinyl
Deszcz Jesienny Flexi-disc
Ach Co To Był Za Ślub / Najpiękniejsze Są Polskie Dziewczyny Flexi-disc
Niebo Z Moich Stron Flexi-disc 1977
Kamienne Niebo / Powiedz Stary Gdzieś Ty Był Flexi-disc
Port Piratów Vinyl 1976
Dziś Do Ciebie Przyjść Nie Mogę / My Ze Spalonych Wsi Flexi-disc
Czerwone Gitary 3 Vinyl 2014-11-21
Leć Kolędo Flexi-disc 1977
Port Piratów Vinyl
To Właśnie My Vinyl 1966
Taki Dzień Zdarza Się Raz / Droga Którą Idę Flexi-disc
Rytm Ziemi Vinyl
Jeszcze Gra Muzyka CD 1999
Colaboraciones:
Título Formato Lanzamiento Rol
10 W Skali Beauforta Cassette 1995 Performer [Additional Performing Band]
Historia Jednej Znajomości Cassette 1995 Performer [Accompanying Band]
Vinyl 1980 Ensemble
Złote Przeboje CD Performer
Natalie CD 1996 Performer
Muzyka Z Tamtej Strony Dnia Cassette 1991 Featuring
Vinyl 1980 Ensemble
Páginas Web:
http://www.czerwonegitary.pl

Comentarios