MHV Vonós Tánczenekara | BUMBABlog

Artistas


MHV Vonós Tánczenekara

Variaciones de su Nombre:
M. H. V. Vonóstánczenekara
M.H.V. Vonóstánczenekara
MHV Streichtanzorchester
MHV Szimfonikus Tánczenekara
MHV Vonós Tánczenekar
MHV Vonóstánczenekar
MHV Vonóstánczenekara
Alias:
Magyar Hanglemezgyártó Vállalat Tánczenekara
Discografía:
Título Formato Lanzamiento Rol
Dance Music Vinyl 1962
Colaboraciones:
Título Formato Lanzamiento Rol
Tanzparty Vinyl Orchestra
Zalatnay Vinyl 1971 Orchestra
Vinyl 1982 Orchestra
Nézz Rám / Többet Ér A Boldogságom Vinyl Featuring
Táncdalok Vinyl Orchestra
Zalatnay CD 2000 Orchestra
Ninna, Nanna / Cigány Fiú (Il Cuore É Un Zingaro) Vinyl 1971 Orchestra
Ciaó - Nagy Olasz Slágerek II. Vinyl 1980 Featuring
Suttogva És Kiabálva Vinyl 1970 Backing Band
San Remo 1971. Vinyl 1971 Orchestra
San Remo 1971 Vinyl 1971 Backing Band
Made In Hungary Vinyl 1968 Backing Band
Bim Bam Vinyl 1969 Backing Band
És Most Vinyl 1966 Orchestra
Nyíló Vérpiros Rózsa Vinyl 1967 Orchestra
Korda György Vinyl 1970 Backing Band
Dance Music Vinyl 1962 Orchestra
Suttogva És Kiabálva File 2011 Backing Band
Nyíló Vérpiros Rózsa / Kerülő Utakon Vinyl Orchestra
Ninna, Nanna / Cigány Fiú (Il Cuore É Un Zingaro) Vinyl 1971 Orchestra

Comentarios