Tony Esposito | BUMBABlog

Artistas


Tony Esposito

Nombre Real:
Antonio Esposito
Perfil:
Italian singer-songwriter, percussionist and drummer, born July 15, 1950 in Naples, also quite often is an arranger and a record producer.
Variaciones de su Nombre:
"Mister Tony" Esposito
A. Esposito
Antonio Esposito


E. Esposito
Espósito
Esposito
T. Esposito
T.Esposito
Toni Esposito
Tonino Esposito
Tony Espósito
Tony Esposition
Discografía:
Título Formato Lanzamiento Rol
Kalimba De Luna (Remixes) Vinyl 2001
Kalimba De Luna Vinyl 2001
Kalimba De Luna Vinyl 2001
Kalimba De Luna Vinyl 1999
Simba De Ammon Vinyl 1984-11-00
Kalimba De Luna CD 2001
As Tu Às Vinyl 1985
Kalimba De Luna CD 1999
Papa Chico Vinyl 1985
Kalimba De Luna (1999 Remixes) Vinyl 1999
Papa Chico Vinyl 1985
Kalimba De Luna (Remix '91) Vinyl 1991
Kalimba De Luna Vinyl 1984-09-27
Papa Chico (Remix) Vinyl 1985
Kalimba De Luna Vinyl 1984
Kalimba De Luna Vinyl 1984-07-00
Tony Esposito Vinyl 1987
Sopra Il Mare Vinyl 1992
Sopra Il Mare Vinyl 1992
Kalimba De Luna Vinyl 1984
Sopra Il Mare CD 1992
Sinuè (Latin Tamborder) Vinyl 1987
Conga Radio Vinyl 1989
Kalimba De Luna Vinyl 1984
Tamburo Vinyl 1982
Kalimba De Luna Vinyl 1984
Kalimba De Luna Vinyl 1992
As Tu Às (Papa Chico) Vinyl 1986
Papa Chico Vinyl 1987
Papa Chico Vinyl 2000
Tony Esposito Vinyl 1987
Try Jah Love Vinyl 1993
Pagaia / Controra Vinyl 1982
Il Grande Esploratore Vinyl 1984
Sinuè - Latin Tamborder (Mix Version) Vinyl 1987
Kalimba De Luna Vinyl 1984
La Banda Del Sole Vinyl 1978
La Banda Del Sole Vinyl 1978
Papa Chico Vinyl 1985
Kalimba De Luna 1999 Remix Vinyl 1999
Try Jah Love Vinyl 1993
Hands (Mani Mani) Vinyl 1987
Toni Esposito Vinyl 1974
Pagaia Vinyl 1982
Il Grande Esploratore Vinyl 1984
Conga Radio CD 1990
Kalimba De Luna CD 1992
As Tu Às Vinyl 1986
Hands (Mani Mani) Vinyl 1987
As Tu Às Vinyl 1985
Kalimba De Luna Vinyl 1999
Kalimba De Luna Vinyl 1984
Kalimba De Luna (Version Originale) Vinyl 1984
Processione Sul Mare Vinyl 1976
Sinuè Vinyl
Gente Distratta Vinyl 1977
Papa Chico Vinyl 1985
Try Jah Love CD 1993
As Tu As (Papa Chico) Vinyl 1985
Papa Chico Vinyl 1987
Il Grande Esploratore Vinyl 1984
Kalimba De Luna / Papa Chico / Sinuè CD
Processione Sul Mare CD 2004
Hands (Mani Mani) Vinyl 1987
Novecento Aufwiedersehen Vinyl 1990
Verso L'Ignoto / Novecento Aufwiedersehen Vinyl 1990
Candy Love / Boops (Here To Go) / Sinuè Vinyl 1987
Je-Na' / Pagaia Vinyl 1983
As Tu As Vinyl 1985
Tamburo Vinyl 1982
Incontro Con Vinyl 1978
Simba De Ammon / Dateme! Vinyl 1984-11-00
Cambiamo Musica (Remix) / Crime Vinyl 1993
Kalimba De Luna Vinyl 2001
Conga Radio Vinyl 1989
Cambiamo Musica CD 1993
Il Grande Esploratore Vinyl 1984
Il Grande Esploratore Vinyl 1985
As Tu Às Vinyl 1986
Rosso Napoletano CD 2004
Conga Radio Vinyl 1990-01-00
Novecento Aufwiedersehen Vinyl 1990
Papa Chico Vinyl 1985
Sinuè Vinyl 1987
Hands (Mani Mani) Vinyl 1988
Tony Esposito CD 1985
Kalimba De Luna Vinyl 1984
Kalimba De Luna CD 1999
Camorra (Bande Originale Du Film) Vinyl
Kalimba De Luna Vinyl 1984
Conga Radio Vinyl 1990
Conga Radio Vinyl 1990
Tamburo Vinyl 1984
Storie D'Amore Con I Crampi : Colonna Sonora Originale CD 1996
Latinamericanto CD 2011
Kalimba De Luna 2000 Vinyl 2000
Kalimba De Luna CD 1996
Il Villaggio Globale Vinyl 1990
Papa Chico Vinyl 1985
Kalimba De Luna 2000 Vinyl 2000
Tamburo Cassette 1982
Incontro Con Cassette 1978
For Me Vinyl 2005
L' Ombra Nera Del Vesuvio Vinyl 1986
Greatest Hits CD 2003
Un Complicato Intrigo Di Donne Vicoli E Delitti Vinyl 1986
Processione Sul Mare / Mercato Di Stracci Vinyl 1976
Papa Chico Vinyl 1987
Conga Radio Vinyl 1989
As Tu Às Vinyl 1985
Danza Dei Bottoni / L'Eroe Di Plastica Vinyl 1975
Tony Esposito CD
Kalimba De Luna / Reach Out Vinyl 1984
Rosso Napoletano Vinyl 1974
Conga Radio CD 1989
Kalimba De Luna Vinyl 1984
Bolero / Sinuè Vinyl 1987
I Grandi Successi Originali CD 2002
Cambiamo Musica Vinyl 1993
Kalimba De Luna CD
Le Origini CD 1996
Kalimba De Luna Vinyl 1984
Processione Sul Mare Vinyl 1976
Lagos Vinyl 1987
Kalimba De Luna CD 1999
Papa Chico Vinyl 1985
Sabbia D'Africa / Sopra Il Mare Vinyl 1992
Papa Chico Vinyl 1985
Gente Distratta Vinyl 1977
Toni Esposito Vinyl 1977
As Tu As (Papa Chico) Vinyl 1985
Accademia In Classics (Part One) / Pagaia Vinyl 1982
Rock Diamonds Vol. 12 Vinyl
The Best Of Tony Esposito CD 2006
Kalimba De Luna / Stella Tra Noi Vinyl 1984
Il Grande Esploratore Vinyl 1984
Papa Chico Vinyl 1987
Hands (Mani Mani) Vinyl 1987
Simba De Ammon Vinyl 1985
Viaggio Tribale CD 2004
Procession Of The Hierophants Vinyl 1976
Papa Chico Vinyl 1985
As Tu Às / Per I Tuoi Occhi Vinyl 1985
Je-Na' / Pagaia Vinyl 2014-09-28
Je-Na' / Pagaia Vinyl 2014-09-28
Rosso Napoletano CD 2011
The Hits CD 2008
Il Grande Esploratore Vinyl 1984
Rosso Napoletano CD 2014
Processione Sul Mare CD 2014
Je-Na' / Pagaia Vinyl 2014-11-24
Je-Na' / Pagaia Vinyl 2014-08-11
Tony Esposito CD 1997
Kalimba De Luna Remixes File 1999-05-10
Il Grande Esploratore Vinyl 1984
Colaboraciones:
Título Formato Lanzamiento Rol
Kalimba De Luna (Club Mix) Vinyl 1984 Written-By
Kalimba De Luna CD 2001 Composed By
Kalimba De Luna Vinyl 1984-09-27 Arranged By
Kalimba De Luna Vinyl 1984-07-00 Arranged By
Kalimba De Luna (Special Extended U.S. Club Mix) Vinyl 1984-09-00 Written-By
Dell'Universo Assente CD 2004 Percussion
We Gotta Make It Right Vinyl 1992 Mixed By
Sopra Il Mare Vinyl 1992 Written-By
Burattino Senza Fili Vinyl 1977 Percussion [Percussioni]
Sopra Il Mare CD 1992 Written-By
Sinuè (Latin Tamborder) Vinyl 1987 Arranged By
Conga Radio Vinyl 1989 Arranged By, Producer
Kalimba De Luna Vinyl 1984 Arranged By
Tamburo Vinyl 1982 Producer [Prodotto Da]
Musica Musica CD 1986 Percussion
Kalimba De Luna Vinyl 1992 Producer, Written-By
As Tu Às (Papa Chico) Vinyl 1986 Producer, Arranged By
Papa Chico Vinyl 1987 Arranged By
La Torre Di Babele Vinyl Drums
I Buoni E I Cattivi Vinyl Drums
La Valle Dei Templi Vinyl 1975 Percussion
Papa Chico Vinyl 2000 Written-By
Tony Esposito Vinyl 1987 Arranged By
Try Jah Love Vinyl 1993 Percussion
Il Grande Esploratore Vinyl 1984 Arranged By
Opera Buffa Vinyl 1973-09-12 Percussion
Anima Latina CD 1989-08-29 Percussion
I Buoni E I Cattivi Vinyl 1974 Drums
Io Che Non Sono L'Imperatore Vinyl 1975-02-07 Percussion
Kalimba De Luna Vinyl 1984 Written-By
La Banda Del Sole Vinyl 1978 Arranged By
La Banda Del Sole Vinyl 1978 Arranged By
Aria CD 2006 Drums, Percussion
Hands (Mani Mani) Vinyl 1987 Written-By, Arranged By
Toni Esposito Vinyl 1974 Reco-reco, Drums, Percussion, Vocals
Pagaia Vinyl 1982 Arranged By
Il Grande Esploratore Vinyl 1984 Arranged By
Conga Radio CD 1990 Music By, Lyrics By
Kalimba De Luna CD 1992 Producer, Written-By
As Tu Às Vinyl 1986 Producer, Arranged By
As Tu Às Vinyl 1985 Arranged By
Opus Avantra - Donella Del Monaco CD 2002-04-27 Percussion, Instruments, Effects
Kalimba De Luna Vinyl 1999 Written-By
Processione Sul Mare Vinyl 1976 Drums, Percussion, Vocals [Effects], Arranged By, Written-By
Sinuè Vinyl Written-By
Gente Distratta Vinyl 1977 Drums, Percussion, Marimba, Other [Xantur]
Try Jah Love CD 1993 Percussion
"Introspezione" CD 1989 Percussion, Instruments, Effects
As Tu As (Papa Chico) Vinyl 1985 Written-By
Papa Chico Vinyl 1987 Arranged By
Il Gioco Continua CD 1988 Percussion
Processione Sul Mare CD 2004 Drums, Percussion, Vocals [Effects], Arranged By
Uffà! Uffà! CD 1995 Artwork [Cover]
Roma Drogata: La Polizia Non Puo' Intervenire (Original Soundtrack) CD 2007 Percussion
Hands (Mani Mani) Vinyl 1987 Written-By, Arranged By
Novecento Aufwiedersehen Vinyl 1990 Written-By
Valley Of The Temples Vinyl 1976 Percussion
Opus Avantra Donella Del Monaco Vinyl 1974-03-29 Noises [Suoni Concreti E Sintetici]
Saint Just CD Drums, Percussion, Marimba
Saint Just CD 1994 Drums, Percussion, Marimba
Kalimba De Luna Vinyl 1984 Written-By
Je-Na' / Pagaia Vinyl 1983 Producer
Aria CD 2005 Drums, Percussion
Tamburo Vinyl 1982 Producer
Opera Buffa Vinyl 1973-09-17 Percussion
Volare Vinyl 1985 Vocals
Kalimba De Luna Vinyl 2001 Written-By
Musica Nova Vinyl 1978 Percussion
Progressive Italia Gli Anni '70 Vol. 3 - The Universal Music Collection CD 2010 Artwork By [Original Paintings, Cover - Disc 5]
Conga Radio Vinyl 1989 Producer, Arranged By, Conga, Guitar, Vocals, Mixed By
Fessbuk - Buonanotte Al Manicomio CD 2010 Percussion
Aria CD 2009 Drums, Percussion
Volare Vinyl 1985 Vocals
Alan Sorrenti Vinyl 1974 Drums, Percussion
Saint Just Vinyl 2005 Drums, Percussion, Marimba
Il Grande Esploratore Vinyl 1985 Arranged By
As Tu Às Vinyl 1986 Arranged By
Saint Just Vinyl 1973 Drums, Percussion, Marimba
Samarcanda Vinyl 1977 Percussion
Francesco De Gregori Vinyl 1974-02-00 Percussion
Francesco De Gregori Vinyl Percussion
Francesco De Gregori CD 1989 Percussion
Garofano D'Ammore Vinyl 1977 Percussion
Rosso Napoletano CD 2004 Reco-reco, Drums, Percussion, Vocals
Aria Vinyl 1972 Drums, Percussion
Conga Radio Vinyl 1990-01-00 Music By, Lyrics By
La Valle Dei Templi Vinyl Percussion
Novecento Aufwiedersehen Vinyl 1990 Written-By
Garofano D'Ammore CD 1997 Percussion
Papa Chico Vinyl 1985 Arranged By
Francesco De Gregori Vinyl 1974-02-00 Percussion
Sinuè Vinyl 1987 Arranged By
Aria CD 1999 Drums, Percussion
Stanze Di Vita Quotidiana Vinyl 1974 Percussion
I Buoni E I Cattivi CD 1995 Percussion
Hands (Mani Mani) Vinyl 1988 Written-By
Tony Esposito CD 1985 Arranged By
Aria Vinyl 1982 Drums, Percussion
La Torre Di Babele Vinyl 1976 Percussion [Percussioni]
Kalimba De Luna (Special Extended U.S. Club Mix) Vinyl 1984 Written-By
Aria CD 1990-07-05 Drums, Percussion
Kalimba De Luna (Special Extended U.S. Club Mix) Vinyl 1984-09-00 Written-By
Burattino Senza Fili Vinyl 1977 Percussion
Automobili Vinyl 1976 Percussion
Kalimba De Luna Vinyl 1984 Written-By
La Torre Di Babele CD Drums
Burattino Senza Fili CD Percussion
Conga Radio Vinyl 1990 Music By, Lyrics By
Conga Radio Vinyl 1990 Music By, Lyrics By
Io Che Non Sono L'Imperatore Vinyl Percussion
Tamburo Vinyl 1984 Producer [Prodotto Da]
I Cantautori Italiani Gli Anni '70 Vol. 2 - The Universal Music Collection CD 2010 Percussion
Saint Just CD 1989-09-05 Drums, Percussion, Marimba
Saint Just Vinyl 1989 Drums, Percussion, Marimba
Quella Gente Là Vinyl 1975 Percussion
Introspezione CD 1995-03-03 Percussion, Instruments, Effects
Sciò Vinyl 1984 Percussion
Burattino Senza Fili CD 1996 Percussion
La Valle Dei Templi Cassette Percussion
Il Gioco Continua CD 1988 Percussion
Io Che Non Sono L'Imperatore CD Percussion
La Torre Di Babele CD Drums
Aria Vinyl 2010 Drums, Percussion
La Torre Di Babele Vinyl 1976 Percussion [Percussioni]
La Valle Dei Templi CD 1989 Percussion
Uffà! Uffà! Vinyl 1980 Artwork [Cover]
Anima Latina CD 2007-11-05 Percussion
Caravan Of Lonely Men / In My Tenement Vinyl Arranged By, Conductor
Live At Montreux CD 1993 Percussion
Processione Sul Mare / Mercato Di Stracci Vinyl 1976 Art Direction, Arranged By
Salviamo Il Salvabile CD 2006 Percussion
Conga Radio Vinyl 1989 Producer, Arranged By
Una Ragazza Come Me Vinyl 1972 Written-By
La Ragazza In Mini-Shorts Vinyl 1971 Written-By
As Tu Às Vinyl 1985 Arranged By
Tony Esposito CD Songwriter
Aria CD 1994 Drums, Percussion
Anima Latina CD 2002 Percussion
Francesco De Gregori CD 2001 Percussion
Silenzio Cantatore / Ad Ogni Modo Vinyl 1976 Directed By
Aria "Featuring Jean-Luc Ponty" Vinyl 1973 Drums, Percussion
Conga Radio CD 1989 Arranged By
Donella Del Monaco CD Percussion, Instruments, Effects
Automobili Vinyl 1976-03-00 Percussion
I Buoni E I Cattivi Cassette Drums
Processione Sul Mare Vinyl 1976 Drums, Percussion, Vocals [Effects], Arranged By
Lagos Vinyl 1987 Arranged By
Midnight Cowboy Vinyl Arranged By
I Buoni E I Cattivi Vinyl 1976 Drums
La Torre Di Babele CD Drums
Opera Buffa CD 1996 Percussion
Stanze Di Vita Quotidiana CD 2007 Percussion
Francesco De Gregori Vinyl Percussion
Papa Chico Vinyl 1985 Producer, Arranged By
Donella Del Monaco CD 2007-08-29 Percussion, Instruments, Effects
Dell'Universo Assente CD 2013 Percussion
Dell'Universo Assente Vinyl 2013 Percussion
Saint Just CD 2011 Drums, Percussion, Marimba
Gente Distratta Vinyl 1977 Drums, Percussion, Marimba, Other [Xantur]
Happy Heart Vinyl Arranged By
Opera Buffa Cassette 1973 Percussion
Toni Esposito Vinyl 1977 Reco-reco, Drums, Percussion, Vocals
As Tu As (Papa Chico) Vinyl 1985 Written-By
Francesco De Gregori Vinyl 1974-02-00 Percussion
Il Grande Esploratore Vinyl 1984 Arranged By
Papa Chico Vinyl 1987 Arranged By
Procession Of The Hierophants Vinyl 1976 Drums, Percussion, Vocals [Effects], Arranged By, Written-By
Anima Latina CDr Percussion
Donella Del Monaco CD 2011 Percussion, Instruments, Effects
I Concerti Live @rtsi - Pino Daniele CD 2006 Percussion
La Ragazza In Mini-Shorts Vinyl 1972 Written-By
Je-Na' / Pagaia Vinyl 2014-09-28 Written-By
Je-Na' / Pagaia Vinyl 2014-09-28 Written-By
Rosso Napoletano CD 2011 Art Direction
Il Grande Esploratore Vinyl 1984 Arranged By
Burattino Senza Fili Vinyl 1977 Percussion [Percussioni]
Rosso Napoletano CD 2014 Reco-reco, Drums, Percussion, Vocals
Processione Sul Mare CD 2014 Drums, Percussion, Vocals [Effects], Arranged By
Vento Del Deserto CD 1997 Featuring
Io Che Non Sono L'Imperatore Vinyl 1975-02-07 Percussion
Je-Na' / Pagaia Vinyl 2014-11-24 Written-By
Dell'Universo Assente Vinyl 2014 Percussion
Je-Na' / Pagaia Vinyl 2014-08-11 Written-By
Aria CD Drums, Percussion
Stanze Di Vita Quotidiana Vinyl 1976 Percussion
Francesco De Gregori CD 2014-05-27 Percussion
Burattino Senza Fili Vinyl 1977 Percussion [Percussioni]
Páginas Web:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tony_Esposito_%28musician%29
http://www.italianprog.com/a_esposito.htm

Comentarios