Amel Bent | BUMBABlog

Artistas


Amel Bent

Nombre Real:
Amel Bentbachir
Perfil:
Amel Bent (born Amel Bentbachir on June 21, 1985 in Paris, France) is a French singer who grew up in the French commune of Joué-lès-Tours with her Algerian father and Morrocan mother. She was discovered while competing in an American Idol like show in France in which she reached the semi finals. Her first album "Un Jour d'été", released in 2004, was a hit selling more than 500 000 copies.
Variaciones de su Nombre:
A. Bent
Amel
Amel Bachir
Bent
Grupos:
Collectif Paris-Africa Pour L'Unicef
Les Enfoirés
Nouvelle Star
Discografía:
Título Formato Lanzamiento Rol
À 20 Ans CD 2007
À 20 Ans CD 2007-06-18
Un Jour D'Été CD 2004
Où Je Vais CD 2009-12-04
Ma Philosophie CD 2004
Eye Of The Tiger CD 2006-05-29
Ne Retiens Pas Tes Larmes CD 2005-10-24
Délit Mineur CD 2011-11-28
Un Jour D'Été CD 2006-12-05
Ma Philosophie CD 2004
Nouveau Français CD 2007-06-18
Instinct CD 2014-02-24
À 20 Ans CD 2007
Je Me Sens Bien CD 2010
Le Mal De Toi CD 2009
A 20 Ans CD 2007
Cette Idée-Là CD 2009
Le Droit A L'Erreur CD 2005-04-25
Tu N'es Plus Là CD 2007-06-18
Un Jour D'Été CD 2004
Colaboraciones:
Título Formato Lanzamiento Rol
Et Puis La Terre... CD 2005-02-01 Vocals
Ma Philosophie CD 2004 Choir
Délit Mineur CD 2011-11-28 Backing Vocals, Vocals
Tu N'es Plus Là CD 2007-06-18 Lyrics By
Les Enfoirés En Chœur CD 2014-12-13 Performer
Páginas Web:
http://www.amelbent.com/

Comentarios