Party Girls | BUMBABlog

Artistas


Party Girls

Nombre Real:
Carl Bias, Ken Hale, Darren Brandon
Miembros:
Carl Bias
Darren Brandon
Ken Hale
Robyn Clark
Zac Davis
Discografía:
Título Formato Lanzamiento Rol
Stay Up Vinyl 1992
Stay Up Vinyl 1994
Stay Up Vinyl 1992
Party Girls Vinyl 1985
Isolation Vinyl 1984
Colaboraciones:
Título Formato Lanzamiento Rol
This Is Other Side Records CD 1994
Louisville Is For Lovers 2003 CD 2003
Louisville Is For Lovers 2002 - P.S. I Love You CDr 2002
Louisville Is For Lovers 2002 CD 2002-02-14
Light Dead Sea Volume One CDr 2004

Comentarios