Stúdió 11 | BUMBABlog

Artistas


Stúdió 11

Nombre Real:
Balázs Berkes, Géza Berki, András Dán, Sándor Dobsa, Marcell Nagy, Dezső Selényi, Géza Söptei, Rudolf Tomsits, Ferenc Virágh, Ernő Zsoldos, Imre Zsoldos
Perfil:
A Hungarian ensemble, formed in 1963, performed all kind of popular music styles. The ensemble has been working independently since 2007. They were the backing band of several Hungarian song contests in the 60's, 70's and 80's.
Variaciones de su Nombre:






Stúdió 11 Vonószenekar
Stúdió 11.
Studió 11
Studio 11
Studio 11 Ensemble
Miembros:
Balázs Berkes
Berki Géza
Csaba Debreczeni
Csepregi Gyula
Dezsö Selényi
ifj. Rátonyi Róbert
Imre Zsoldos
Nagy Marcell
Rudolf Tomsits
Sándor Dobsa
Virág Ferenc
Discografía:
Título Formato Lanzamiento Rol
Vinyl 1956
Stúdió 11 Vinyl 1966
Vinyl 1956
Untitled Vinyl 1964
Vinyl 1956
Vinyl 1956
Orion Űrhajó / Te Vagy Az Igazi Vinyl
Colaboraciones:
Título Formato Lanzamiento Rol
Tanzparty Vinyl Featuring
...Ha Fiú Lehetnék CD 2000 Featuring
Psota Vinyl 1983 Featuring
Nem Vagyok Én Apáca Vinyl 1985 Featuring
Nézz Rám / Többet Ér A Boldogságom Vinyl Featuring
Mi Ebből A Tanulság / Számolj Előbb Tízig Vinyl 1969 Featuring
Violák Vinyl 1976 Orchestra
Ének Az Esőben Vinyl 1980 Featuring
Nekünk Találkozni Kellett Vinyl 1978 Featuring
Koós 3. Vinyl 1979 Featuring
Forgószél / Caterina Vinyl 1963 Backing Band
Ciaó - Nagy Olasz Slágerek II. Vinyl 1980 Featuring
Hol Vannak A Régi Csókok / Egy Lány A Sok Közül Vinyl 1970 Backing Band
Suttogva És Kiabálva Vinyl 1970 Backing Band
A Távollét / Nem Tudja A Jobbkéz Vinyl Backing Band
Egy Szál Harangvirág / A Szélrózsa Minden Irányában Vinyl Backing Band
Mezítláb A Fűben Vinyl 1980 Backing Band
Vinyl 1968 Backing Band
Hull A Hó A Kéklő Hegyeken / És Mégis Mozog A Föld Vinyl Backing Band
Túl Vagyok Én / Jaj, Nem Vigyáztam Vinyl 1970 Backing Band
Lady Carneval / Dalmát Elégia Vinyl 1969 Backing Band
Kívánságműsor Vinyl 1986-09-00 Backing Band
Egy Nagy Szerelem / Ugye Szép? Vinyl 1974 Backing Band
Tessék Választani! 1973 Vinyl 1973 Backing Band
Made In Hungary 1972 Vinyl 1972 Backing Band
Made In Hungary Vinyl 1968 Backing Band
Ketten Az Úton Vinyl 1984 Featuring
Vinyl 1987 Instruments
Záray - Vámosi Vinyl 1977 Backing Band
Dobos Attila Táncdalai Vinyl 1968 Backing Band
Bim Bam Vinyl 1969 Backing Band
Made In Hungary 69 Vinyl 1969 Backing Band
Szóljon Hangosan Az Ének Vinyl 1982 Backing Band
Nancy Sinatra Műsorából Vinyl 1966 Backing Band
Szerelem Nélkül / Ha Te Jó Volnál Vinyl 1966 Backing Band
Légy Jó, Amíg Élsz / Ó, Márta Vinyl 1967 Backing Band
Vinyl 1967 Backing Band
Minden Nap Vinyl 1967 Backing Band
Talán Sok Év Után / Szeretni Bolondulásig Vinyl 1968 Backing Band
Szereted-e Még? Vinyl 1970 Backing Band
És Jött Egy Lány Vinyl 1970 Backing Band
Egy Szál Harangvirág Vinyl 1970 Backing Band
Micsoda Igények / Vándorcirkuszos Szeretnék Lenni Vinyl 1970 Backing Band
Micsoda Igények / Vándorcirkuszos Szeretnék Lenni Vinyl Backing Band
Mert Nem Engedem, Hogy Megzavard Az Életem / A Jegygyűrű Az Ujjamon Vinyl 1971 Backing Band
Vinyl 1972 Backing Band
Az Óperenciás Tengeren Túl Vinyl 1972 Backing Band
Mióta Egyszer Vinyl 1974 Backing Band
Örökzöld Fehérben, Feketében (Fényes Szabolcs Dalai) Vinyl Backing Band
Soha, Soha Többé / Még Itt Vagyok Vinyl 1967 Backing Band
Zúgjatok Harangok / Nincs Sok Panasz Rád Vinyl 1968 Backing Band
Delilah Vinyl 1968 Backing Band
Mi Férfiak Vinyl 1970 Backing Band
Jön Majd Valaki Más / Mi Közöd A Magánéletemhez Vinyl 1970 Backing Band
Nyári Hazugság Vinyl 1970 Backing Band
Kop-kop (Knock, Knock, Who's There) Vinyl 1970 Backing Band
Törékeny Szerelem / Kiváncsi Lennék Rá Vinyl 1970 Backing Band
Túl Vagyok Én / Jaj, Nem Vigyáztam Vinyl Backing Band
Májusi Eső / Azt Súgta A Szél Vinyl 1970 Backing Band
Rézmozsarat Vegyenek! / Kösz, Most Dobtam El Vinyl 1970 Backing Band
Elmegyek / Semmit Nem Jelent Vinyl 1975 Backing Band
Hányszor Kell Még Újra Kezdenem? Vinyl 1975 Backing Band
Kicsi Lány / 120 Celzius Vinyl 1970 Backing Band
Félek, Hogy Játék Az Egész Vinyl 1970 Backing Band
Vinyl 1966 Backing Band
Hull A Hó A Kéklő Hegyeken / És Mégis Mozog A Föld Vinyl 1969 Backing Band
Tessék, Tessék Hölgyek, Urak / Hát Akkor Legyen, Ami Lesz Vinyl 1969 Backing Band
Lánynak Születtem Vinyl 1976 Backing Band
Ami Szívemen A Számon Vinyl 1963 Backing Band
Untitled Vinyl 1964 Orchestra
Untitled Vinyl 1964 Orchestra
Kell Néha Egy Kis Csavargás CD 2002 Featuring
Suttogva És Kiabálva File 2011 Backing Band
Maradj Még Vinyl 1978 Featuring
Kell Néha Egy Kis Csavargás Vinyl 1989 Featuring
Záray - Vámosi Cassette 1977 Backing Band
Violák Cassette 1976 Orchestra
If It Happened Just Yesterday / Oh, Hully-Gully Vinyl Backing Band
Vinyl Backing Band
A Távollét / Nem Tudja A Jobbkéz Vinyl Backing Band
Soha Nem Akarlak Látni / Hiszem, Ha Akarom / Oly Sokat Megtanulhatsz / Száguldó Időgép Vinyl 1964 Backing Band
Szalmaláng (Breitner János Dalai) Vinyl 1976 Backing Band
Nekünk Találkozni Kellett Cassette 1978 Featuring
Maradj Még Cassette 1978 Featuring
Nyári Hazugság Vinyl Backing Band
Szégyen-gyalázat / Amit Szíved Kíván Vinyl 1969 Backing Band
Vinyl 1970 Backing Band
Gyerekdolog / De Akkor Már Hol Leszek Én Vinyl 1967 Backing Band
Violák Cassette 1976 Orchestra
Záray - Vámosi Cassette 1977 Backing Band
Más Ez A Szerelem Vinyl 1980-05-12 Backing Band
Én Nem Hiszem, Hogy Normális Vagyok! Vinyl 1987 Backing Band
Szabhatjuk Cassette 1978 Band
Páginas Web:
http://www.studio11.hu/
http://hu.wikipedia.org/wiki/St%C3%BAdi%C3%B3_11

Comentarios