Letras de Noizy - Bow Down (ft. Enca) | BUMBABlog

Letras


Letras de Bow Down (ft. Enca) de Noizy

Más letras de NoizyBow down to the King and the Queen jo
Kerkush sun tna nali
Sa munohen, stermumohen por esht e veshtir tja dalin

Ok, stop!
Dhe niher ku jena prap
Bashk, me kuror t'shoh prej nalt
Shihet si e bojna per cdo nat

Oh no! Kom ni po xhelozon
Oh no! Jom idoll sun e kupton
Oh no! Venin tem ti shum e don

Sa vi anej, o sa vi anej
Everybody say, everybody say
Noizy back again,krejt po vin anej
Everyone of dem, everyone of dem

Jam prap si terror i nates
Me kapuca prap n'krye t'rradhes
Na vijn turmat permrapa
Dihet se bim n'sy nga krejt estradaBow down to the King and the Queen jo
Kerkush sun tna nali
Sa munohen, stermumohen por esht e veshtir tja dalin

Coje ma nalt tash
Coje ma nalt
Du me ni o ka bohet shum Hot!

Sa vi anej, o sa vi anej
Everybody say, everybody say
Noizy back again,krejt po vin anej
Everyone of dem, everyone of dem

Oh no! Kom ni po xhelozon
Oh no! Jom idoll sun e kupton
Oh no! Venin tem ti shum e don

Bow down to the King and the Queen jo
Kerkush sun tna nali
Sa munohen, stermumohen por esht e veshtir tja dalin

I really told you ye Im betta den dem
Yeah im betta den dem
Im the life of the party

Enca betta den dem,
Enca betta den dem
Un jam special i natesBow down to the King and the Queen jo
Kerkush sun tna nali
Sa munohen, stermumohen por esht e veshtir tja dalin

Coje ma nalt tash
Coje ma nalt
Du me ni o ka bohet shum Hot!
Noizy Bow Down (ft. Enca) 52451 2298403

Comentarios